b
2010
Gastronomické služby - servis
BUREŠOVÁ, Pavla and Blanka ZIMÁKOVÁ
Operations
Citovat
Print
Basic information
Original name
Gastronomické služby - servis
Authors
BUREŠOVÁ, Pavla and Blanka ZIMÁKOVÁ
Edition
2010. vyd. Praha, 2010
Publisher
Vysoká škola hotelová
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Učebnice
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Tags
nápojová gastronomie
,
pracovníci v obsluze
,
složitá obsluha
,
společenské akce
,
využití gastronomických pravidel
,
Vývoj gastronomie
,
zásady obsluhy - servis
Změněno: 30/3/2011 18:29,
Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Displayed:
23/11/2024 06:21