W 2022

Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků

PETRÁNKOVÁ, Lada and Jiří ZELENÝ

Basic information

Original name

Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků

Name (in English)

Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts

Authors

PETRÁNKOVÁ, Lada and Jiří ZELENÝ

Edition

2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

historické porkmy, senzorické hodnocení, willingness to pay

Keywords in English

historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay

Tags

International impact
Změněno: 19/4/2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cíle odborného workshopu bylo nabídnout účastníkům možnost senzoricky zhodnotit set tradičních regionálních moučníků, které byly v některých případech substituovány fiktivními pokrmy. Zpětná vazba účastníků byla zaznamenána na speciální senzorické archy.

In English

The aim of the professional workshop was to offer participants the opportunity to sensory evaluate a set of traditional regional desserts, which were in some cases substituted by fictitious dishes. Participants' feedback was recorded on special sensory sheets.