W
2022
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků
PETRÁNKOVÁ, Lada and Jiří ZELENÝ
Basic information
Original name
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků
Name (in English)
Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts
Other information
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
historické porkmy, senzorické hodnocení, willingness to pay
Keywords in English
historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay
Tags
International impact
V originále
Cíle odborného workshopu bylo nabídnout účastníkům možnost senzoricky zhodnotit set tradičních regionálních moučníků, které byly v některých případech substituovány fiktivními pokrmy. Zpětná vazba účastníků byla zaznamenána na speciální senzorické archy.
In English
The aim of the professional workshop was to offer participants the opportunity to sensory evaluate a set of traditional regional desserts, which were in some cases substituted by fictitious dishes. Participants' feedback was recorded on special sensory sheets.
Displayed: 6/11/2024 10:21