W
2022
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků
PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ
Základní údaje
Originální název
Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků
Název anglicky
Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
historické porkmy, senzorické hodnocení, willingness to pay
Klíčová slova anglicky
historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay
Příznaky
Mezinárodní význam
V originále
Cíle odborného workshopu bylo nabídnout účastníkům možnost senzoricky zhodnotit set tradičních regionálních moučníků, které byly v některých případech substituovány fiktivními pokrmy. Zpětná vazba účastníků byla zaznamenána na speciální senzorické archy.
Anglicky
The aim of the professional workshop was to offer participants the opportunity to sensory evaluate a set of traditional regional desserts, which were in some cases substituted by fictitious dishes. Participants' feedback was recorded on special sensory sheets.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 16:14