W 2022

Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků

PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Senzorické hodnocení českých tradičních regionálních moučníků

Název anglicky

Sensory evaluation of Czech traditional regional desserts

Autoři

PETRÁNKOVÁ, Lada a Jiří ZELENÝ

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

historické porkmy, senzorické hodnocení, willingness to pay

Klíčová slova anglicky

historical dishes, sensory evaluation, willingness to pay

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 19. 4. 2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Cíle odborného workshopu bylo nabídnout účastníkům možnost senzoricky zhodnotit set tradičních regionálních moučníků, které byly v některých případech substituovány fiktivními pokrmy. Zpětná vazba účastníků byla zaznamenána na speciální senzorické archy.

Anglicky

The aim of the professional workshop was to offer participants the opportunity to sensory evaluate a set of traditional regional desserts, which were in some cases substituted by fictitious dishes. Participants' feedback was recorded on special sensory sheets.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 16:14