Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{28305, author = {Slánský, Jakub and Kropáček, Tomáš and Krajča, Jan and Zelený, Jiří and Vinš, Zbyněk}, keywords = {halibut, praline, wild boar, zucchini}, language = {cze}, title = {Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop}, url = {https://vshe.cz/konference/}, year = {2022} }
TY - CONF ID - 28305 AU - Slánský, Jakub - Kropáček, Tomáš - Krajča, Jan - Zelený, Jiří - Vinš, Zbyněk PY - 2022 TI - Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop KW - halibut, praline, wild boar, zucchini UR - https://vshe.cz/konference/ N2 - Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou. ER -
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ. \textit{Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop)}. 2022.
|