W 2022

Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop

SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ, Zbyněk VINŠ et. al.

Základní údaje

Originální název

Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop

Název anglicky

Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop

Autoři

SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

cuketa, divočák, halibut, pralinka

Klíčová slova anglicky

halibut, praline, wild boar, zucchini

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 19. 4. 2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.

Anglicky

The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.