Detailed Information on Publication Record
2022
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ, Zbyněk VINŠ et. al.Basic information
Original name
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Name (in English)
Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
Authors
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ
Edition
2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
cuketa, divočák, halibut, pralinka
Keywords in English
halibut, praline, wild boar, zucchini
Tags
International impact
Změněno: 19/4/2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.
In English
The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.