2022
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ, Zbyněk VINŠ et. al.Základní údaje
Originální název
Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Název anglicky
Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
Autoři
SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ a Zbyněk VINŠ
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
cuketa, divočák, halibut, pralinka
Klíčová slova anglicky
halibut, praline, wild boar, zucchini
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 19. 4. 2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.
Anglicky
The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.