SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ. Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop (Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop). 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Párování koktejlů a fingerfood: konferenční workshop
Name (in English) Pairing of Cocktails and Fingerfood: A Conference Workshop
Authors SLÁNSKÝ, Jakub, Tomáš KROPÁČEK, Jan KRAJČA, Jiří ZELENÝ and Zbyněk VINŠ.
Edition 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) cuketa, divočák, halibut, pralinka
Keywords in English halibut, praline, wild boar, zucchini
Tags International impact
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 19/4/2022 20:04.
Abstract
Cíle workshopu bylo umožnit účastníkům senzoricky hodnotit 4chodové menu obsahující předkrm, dva hlavní chody a dezert. Tyto chody byly párovány s koktejly, které byly připraveny tak, aby účastníkům umožňovali získat zkušenost s kontrastní i vzájemně se doplňující metodou.
Abstract (in English)
The aim of the workshop was to enable participants to sensory evaluate a 4-course menu containing an appetizer, two main courses and a dessert. These courses were paired with cocktails that were prepared to allow participants to experience both contrasting and complementary methods.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:36