ZELENÝ, Jiří. Úloha bitters v gastronomii (The Role of Bitters in Gastronomy). In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Úloha bitters v gastronomii
Name (in English) The Role of Bitters in Gastronomy
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) angelika, hořec, košenila, pelyněk
Keywords in English angelica, cochineal, gentian, wormwood
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 8/4/2022 02:01.
Abstract
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s historií bitters, jejich současnou pozicí v gastronomii a správným způsobem servírování.
Abstract (in English)
The aim of the requested lecture was to acquaint students with the history of bitters, their current position in gastronomy and the correct way of serving.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:31