2022
Úloha bitters v gastronomii
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Úloha bitters v gastronomii
Název anglicky
The Role of Bitters in Gastronomy
Autoři
Vydání
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
angelika, hořec, košenila, pelyněk
Klíčová slova anglicky
angelica, cochineal, gentian, wormwood
Změněno: 8. 4. 2022 02:01, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s historií bitters, jejich současnou pozicí v gastronomii a správným způsobem servírování.
Anglicky
The aim of the requested lecture was to acquaint students with the history of bitters, their current position in gastronomy and the correct way of serving.