p 2022

Úloha bitters v gastronomii

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Úloha bitters v gastronomii

Name (in English)

The Role of Bitters in Gastronomy

Authors

ZELENÝ, Jiří

Edition

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

angelika, hořec, košenila, pelyněk

Keywords in English

angelica, cochineal, gentian, wormwood
Změněno: 8/4/2022 02:01, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s historií bitters, jejich současnou pozicí v gastronomii a správným způsobem servírování.

In English

The aim of the requested lecture was to acquaint students with the history of bitters, their current position in gastronomy and the correct way of serving.
Displayed: 23/11/2024 02:30