p
2022
Úloha bitters v gastronomii
ZELENÝ, Jiří
Basic information
Original name
Úloha bitters v gastronomii
Name (in English)
The Role of Bitters in Gastronomy
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022
Other information
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
angelika, hořec, košenila, pelyněk
Keywords in English
angelica, cochineal, gentian, wormwood
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s historií bitters, jejich současnou pozicí v gastronomii a správným způsobem servírování.
In English
The aim of the requested lecture was to acquaint students with the history of bitters, their current position in gastronomy and the correct way of serving.
Displayed: 23/11/2024 02:30