p 2022

Úloha bitters v gastronomii

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Úloha bitters v gastronomii

Název anglicky

The Role of Bitters in Gastronomy

Autoři

ZELENÝ, Jiří

Vydání

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

angelika, hořec, košenila, pelyněk

Klíčová slova anglicky

angelica, cochineal, gentian, wormwood
Změněno: 8. 4. 2022 02:01, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

ORIG EN

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s historií bitters, jejich současnou pozicí v gastronomii a správným způsobem servírování.

Anglicky

The aim of the requested lecture was to acquaint students with the history of bitters, their current position in gastronomy and the correct way of serving.
Zobrazeno: 30. 10. 2024 04:56