2022
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK et. al.Základní údaje
Originální název
Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop
Autoři
ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gin, rye whisky, single grain, sushi
Klíčová slova anglicky
gin, rye whisky, single grain, sushi
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 19. 4. 2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
The aim of the workshop was to introduce the participants to the theoretical side of the production of Japanese and American whiskey, followed by a practical tasting in which the participants used the acquired theory. The aim was also to understand the techniques of pairing these whiskeys with Japanese and American dishes, including a practical demonstration.