W 2022

Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop

ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK et. al.

Základní údaje

Originální název

Japanese Whisky & American Whiskey Tasting Workshop

Autoři

ZELENÝ, Jiří, Peter BOBULA, Zbyněk VINŠ, Jakub SLÁNSKÝ, Tomáš KROPÁČEK, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ a Zuzana NEŠETŘILOVÁ

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gin, rye whisky, single grain, sushi

Klíčová slova anglicky

gin, rye whisky, single grain, sushi

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 19. 4. 2022 20:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

The aim of the workshop was to introduce the participants to the theoretical side of the production of Japanese and American whiskey, followed by a practical tasting in which the participants used the acquired theory. The aim was also to understand the techniques of pairing these whiskeys with Japanese and American dishes, including a practical demonstration.
Zobrazeno: 30. 10. 2024 03:45