ZELENÝ, Jiří, Zázvorsková MARKÉTA, Zbyněk VINŠ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ, Jakub SLÁNSKÝ and Veronika FRAŇKOVÁ. Moët & Chandon Tasting Workshop. 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Moët & Chandon Tasting Workshop
Name (in English) Moët & Chandon Tasting Workshop
Authors ZELENÝ, Jiří, Zázvorsková MARKÉTA, Zbyněk VINŠ, Veronika VYBÍRALÍKOVÁ, Kateřina HAVELKOVÁ, Ege ILGÜZ, Jakub SLÁNSKÝ and Veronika FRAŇKOVÁ.
Edition 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) Chardonnay, Champagne, Pinot Meunier, Pinot Noir, Vintage
Keywords in English Chardonnay, Champagne, Pinot Meunier, Pinot Noir, Vintage
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 8/6/2022 17:36.
Abstract
Cílem workshopu bylo uvést účastníky do problematiky historie a výroby Champagne. Součástí byla degustace čtyř Champagne s navazujícím volným párováním šumivých vín s pokrmy. Diskuse byla věnována zejména rozdílům ve stylech vyráběných Champagne.
Abstract (in English)
The aim of the workshop was to introduce the participants to the history and production of Champagne. It included a tasting of four champagnes followed by a free pairing of sparkling wines with dishes. The discussion focused on the differences in styles produced by Champagne.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:20