DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty. 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě, 2021, 257 s. ISBN 978-80-7568-463-9. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@book{28585, author = {Dluhošová, Radmila and Hán, Jan and Kašpar, Jan and Korlebářová, Irena and Kubátová, Anna and Levý, Eduard and Zelený, Jiří}, address = {Opava - Praha}, edition = {1. vyd.}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Opava - Praha}, isbn = {978-80-7568-463-9}, publisher = {Slezská univerzita v Opavě}, title = {Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty}, year = {2021} }
TY - BOOK ID - 28585 AU - Dluhošová, Radmila - Hán, Jan - Kašpar, Jan - Korlebářová, Irena - Kubátová, Anna - Levý, Eduard - Zelený, Jiří PY - 2021 TI - Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty PB - Slezská univerzita v Opavě CY - Opava - Praha SN - 9788075684639 N2 - Ryby a vodní živočichové byli součástí stravování obyvatel střední Evropy od nepaměti. Archeologické nálezy pozůstatků živočišných kostí či nástrojů běžného používání odhalují, že se ryby lovily a pojídaly už v paleolitu. ER -
DLUHOŠOVÁ, Radmila, Jan HÁN, Jan KAŠPAR, Irena KORLEBÁŘOVÁ, Anna KUBÁTOVÁ, Eduard LEVÝ a Jiří ZELENÝ. \textit{Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty}. 1. vyd. Opava - Praha: Slezská univerzita v Opavě, 2021, 257 s. ISBN~978-80-7568-463-9.
|