2022
Kulinární dědictví v praxi
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.Základní údaje
Originální název
Kulinární dědictví v praxi
Název anglicky
Culinary heritage in the practice
Autoři
HÁN, Jan (203 Česká republika, garant, domácí), Zbyněk VINŠ (203 Česká republika, domácí), Irena KORBELÁŘOVÁ (203 Česká republika), Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání konference
Obor
50700 5.7 Social and economic geography
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomie; kulinární dědictví; cestovní ruch
Klíčová slova anglicky
gastronomy; culinary heritage; tourism
Příznaky
Mezinárodní význam
Návaznosti
DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 7. 11. 2022 12:07, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
V originále
Odborná konference Kulinární dědictví v praxi se zaměřuje především na aktuální stav poznání a prezentace kulinárního dědictví jednotlivých regionů českých zemí odrážejícího prvky národní a kulturní identity. Nosným tématem a cílem konference je tedy především posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
Anglicky
The conference „Culinary heritage in the practice“ is focused on the actual state of knowledge and the level of presentation of the regions culinary heritage. The core topic and the aim of the conference is to make the level of the culinary heritage presenation and education higher in the fields of gastronomy, tourism and education.