Detailed Information on Publication Record
2022
Kulinární dědictví v praxi
HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.Basic information
Original name
Kulinární dědictví v praxi
Name (in English)
Culinary heritage in the practice
Authors
HÁN, Jan (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Zbyněk VINŠ (203 Czech Republic, belonging to the institution), Irena KORBELÁŘOVÁ (203 Czech Republic), Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA
Edition
2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání konference
Field of Study
50700 5.7 Social and economic geography
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie; kulinární dědictví; cestovní ruch
Keywords in English
gastronomy; culinary heritage; tourism
Tags
International impact
Links
DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 7/11/2022 12:07, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
V originále
Odborná konference Kulinární dědictví v praxi se zaměřuje především na aktuální stav poznání a prezentace kulinárního dědictví jednotlivých regionů českých zemí odrážejícího prvky národní a kulturní identity. Nosným tématem a cílem konference je tedy především posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
In English
The conference „Culinary heritage in the practice“ is focused on the actual state of knowledge and the level of presentation of the regions culinary heritage. The core topic and the aim of the conference is to make the level of the culinary heritage presenation and education higher in the fields of gastronomy, tourism and education.