M 2022

Kulinární dědictví v praxi

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.

Basic information

Original name

Kulinární dědictví v praxi

Name (in English)

Culinary heritage in the practice

Authors

HÁN, Jan (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Zbyněk VINŠ (203 Czech Republic, belonging to the institution), Irena KORBELÁŘOVÁ (203 Czech Republic), Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA

Edition

2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání konference

Field of Study

50700 5.7 Social and economic geography

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomie; kulinární dědictví; cestovní ruch

Keywords in English

gastronomy; culinary heritage; tourism

Tags

International impact

Links

DG18P02OVV067, research and development project.
Změněno: 7/11/2022 12:07, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Abstract

V originále

Odborná konference Kulinární dědictví v praxi se zaměřuje především na aktuální stav poznání a prezentace kulinárního dědictví jednotlivých regionů českých zemí odrážejícího prvky národní a kulturní identity. Nosným tématem a cílem konference je tedy především posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.

In English

The conference „Culinary heritage in the practice“ is focused on the actual state of knowledge and the level of presentation of the regions culinary heritage. The core topic and the aim of the conference is to make the level of the culinary heritage presenation and education higher in the fields of gastronomy, tourism and education.