M 2022

Kulinární dědictví v praxi

HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ, Jaromír FIALA et. al.

Základní údaje

Originální název

Kulinární dědictví v praxi

Název anglicky

Culinary heritage in the practice

Autoři

HÁN, Jan (203 Česká republika, garant, domácí), Zbyněk VINŠ (203 Česká republika, domácí), Irena KORBELÁŘOVÁ (203 Česká republika), Radmila DLUHOŠOVÁ a Jaromír FIALA

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání konference

Obor

50700 5.7 Social and economic geography

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie; kulinární dědictví; cestovní ruch

Klíčová slova anglicky

gastronomy; culinary heritage; tourism

Příznaky

Mezinárodní význam

Návaznosti

DG18P02OVV067, projekt VaV.
Změněno: 7. 11. 2022 12:07, doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Anotace

V originále

Odborná konference Kulinární dědictví v praxi se zaměřuje především na aktuální stav poznání a prezentace kulinárního dědictví jednotlivých regionů českých zemí odrážejícího prvky národní a kulturní identity. Nosným tématem a cílem konference je tedy především posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.

Anglicky

The conference „Culinary heritage in the practice“ is focused on the actual state of knowledge and the level of presentation of the regions culinary heritage. The core topic and the aim of the conference is to make the level of the culinary heritage presenation and education higher in the fields of gastronomy, tourism and education.