HÁN, Jan, Zbyněk VINŠ, Irena KORBELÁŘOVÁ, Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA. Kulinární dědictví v praxi (Culinary heritage in the practice). 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Kulinární dědictví v praxi
Name (in English) Culinary heritage in the practice
Authors HÁN, Jan (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Zbyněk VINŠ (203 Czech Republic, belonging to the institution), Irena KORBELÁŘOVÁ (203 Czech Republic), Radmila DLUHOŠOVÁ and Jaromír FIALA.
Edition 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a conference
Field of Study 50700 5.7 Social and economic geography
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) gastronomie; kulinární dědictví; cestovní ruch
Keywords in English gastronomy; culinary heritage; tourism
Tags International impact
Links DG18P02OVV067, research and development project.
Changed by Changed by: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D., učo 12793. Changed: 7/11/2022 12:07.
Abstract
Odborná konference Kulinární dědictví v praxi se zaměřuje především na aktuální stav poznání a prezentace kulinárního dědictví jednotlivých regionů českých zemí odrážejícího prvky národní a kulturní identity. Nosným tématem a cílem konference je tedy především posílení prezentace a edukace kulinárního dědictví českých zemí v rámci gastronomické praxe, cestovního ruchu a odborného školství.
Abstract (in English)
The conference „Culinary heritage in the practice“ is focused on the actual state of knowledge and the level of presentation of the regions culinary heritage. The core topic and the aim of the conference is to make the level of the culinary heritage presenation and education higher in the fields of gastronomy, tourism and education.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:26