2022
Specializovaný inventář pro servírování vína
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Specializovaný inventář pro servírování vína
Název anglicky
Specialized Wine Serving Equipment
Autoři
Vydání
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
chladiče, dekantační košíky, drop-stops, provzdušnění, teploměry
Klíčová slova anglicky
aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
Změněno: 11. 11. 2022 16:22, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s funkcí speciálního vybavení pro servírování vína, a to včetně jeho správného použivání v gastronomii. Součástí byla i prezentace ekonomického kontextu výše zmíněné problematiky.
Anglicky
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the function of special equipment for serving wine, including its correct use in gastronomy. A presentation of the economic context of the above-mentioned issue was also included.