p 2022

Specializovaný inventář pro servírování vína

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Specializovaný inventář pro servírování vína

Název anglicky

Specialized Wine Serving Equipment

Autoři

Vydání

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

chladiče, dekantační košíky, drop-stops, provzdušnění, teploměry

Klíčová slova anglicky

aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
Změněno: 11. 11. 2022 16:22, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s funkcí speciálního vybavení pro servírování vína, a to včetně jeho správného použivání v gastronomii. Součástí byla i prezentace ekonomického kontextu výše zmíněné problematiky.

Anglicky

The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the function of special equipment for serving wine, including its correct use in gastronomy. A presentation of the economic context of the above-mentioned issue was also included.