ZELENÝ, Jiří. Specializovaný inventář pro servírování vína (Specialized Wine Serving Equipment). In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Specializovaný inventář pro servírování vína
Name (in English) Specialized Wine Serving Equipment
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) chladiče, dekantační košíky, drop-stops, provzdušnění, teploměry
Keywords in English aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 11/11/2022 16:22.
Abstract
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s funkcí speciálního vybavení pro servírování vína, a to včetně jeho správného použivání v gastronomii. Součástí byla i prezentace ekonomického kontextu výše zmíněné problematiky.
Abstract (in English)
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the function of special equipment for serving wine, including its correct use in gastronomy. A presentation of the economic context of the above-mentioned issue was also included.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:47