p 2022

Specializovaný inventář pro servírování vína

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Specializovaný inventář pro servírování vína

Name (in English)

Specialized Wine Serving Equipment

Authors

Edition

předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

chladiče, dekantační košíky, drop-stops, provzdušnění, teploměry

Keywords in English

aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
Změněno: 11/11/2022 16:22, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s funkcí speciálního vybavení pro servírování vína, a to včetně jeho správného použivání v gastronomii. Součástí byla i prezentace ekonomického kontextu výše zmíněné problematiky.

In English

The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the function of special equipment for serving wine, including its correct use in gastronomy. A presentation of the economic context of the above-mentioned issue was also included.