p
2022
Specializovaný inventář pro servírování vína
ZELENÝ, Jiří
Basic information
Original name
Specializovaný inventář pro servírování vína
Name (in English)
Specialized Wine Serving Equipment
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2022
Other information
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
chladiče, dekantační košíky, drop-stops, provzdušnění, teploměry
Keywords in English
aeration, coolers, decanting baskets, drop-stops, thermometers
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s funkcí speciálního vybavení pro servírování vína, a to včetně jeho správného použivání v gastronomii. Součástí byla i prezentace ekonomického kontextu výše zmíněné problematiky.
In English
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the function of special equipment for serving wine, including its correct use in gastronomy. A presentation of the economic context of the above-mentioned issue was also included.
Displayed: 22/11/2024 20:09