x 2017

Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match

Název anglicky

Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method

Autoři

Vydání

2017

Nakladatel

Vysoká škola hotelová v Praze

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Projekty výzkumu a vývoje

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 3. 12. 2022 22:22, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Projekt je zaměřen na možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů. Pomocí netradiční formy výuky v rámci předmětů kulinářství a nápojové gastronomie, aplikací odborné diskuse a pomocí formalizovaného senzorického hodnocení lze očekávat výzkumný potenciál.