Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{29265, author = {Zelený, Jiří}, language = {cze}, publisher = {Vysoká škola hotelová v Praze}, title = {Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match}, url = {https://www.vsh.cz/cs/veda-a-vyzkum/dalsi-projekty/}, year = {2017} }
TY - JFULL ID - 29265 AU - Zelený, Jiří PY - 2017 TI - Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match PB - Vysoká škola hotelová v Praze UR - https://www.vsh.cz/cs/veda-a-vyzkum/dalsi-projekty/ N2 - Projekt je zaměřen na možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů. Pomocí netradiční formy výuky v rámci předmětů kulinářství a nápojové gastronomie, aplikací odborné diskuse a pomocí formalizovaného senzorického hodnocení lze očekávat výzkumný potenciál. ER -
ZELENÝ, Jiří. \textit{Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match}. Vysoká škola hotelová v Praze, 2017.
|