ZELENÝ, Jiří. Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match (Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method). Vysoká škola hotelová v Praze, 2017.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Name (in English) Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition 2017.
Publisher Vysoká škola hotelová v Praze
Other information
Original language Czech
Type of outcome Research and development projects
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 3/12/2022 22:22.
Abstract
Projekt je zaměřen na možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů. Pomocí netradiční formy výuky v rámci předmětů kulinářství a nápojové gastronomie, aplikací odborné diskuse a pomocí formalizovaného senzorického hodnocení lze očekávat výzkumný potenciál.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:26