x 2017

Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match

Name (in English)

Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method

Authors

ZELENÝ, Jiří

Edition

2017

Publisher

Vysoká škola hotelová v Praze

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Projekty výzkumu a vývoje

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

URL

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Změněno: 3/12/2022 22:22, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Projekt je zaměřen na možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů. Pomocí netradiční formy výuky v rámci předmětů kulinářství a nápojové gastronomie, aplikací odborné diskuse a pomocí formalizovaného senzorického hodnocení lze očekávat výzkumný potenciál.
Displayed: 9/11/2024 16:22