Detailed Information on Publication Record
2017
Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů s využitím metody Body Deviation-from-Match
Name (in English)
Possibilities of pairing seasonal Czech dishes with wines from Czech and Moravian wine regions using the Body Deviation-from-Match method
Authors
Edition
2017
Publisher
Vysoká škola hotelová v Praze
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Projekty výzkumu a vývoje
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Změněno: 3/12/2022 22:22, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Abstract
V originále
Projekt je zaměřen na možnosti párování sezónních českých pokrmů s víny z českých a moravských vinařských regionů. Pomocí netradiční formy výuky v rámci předmětů kulinářství a nápojové gastronomie, aplikací odborné diskuse a pomocí formalizovaného senzorického hodnocení lze očekávat výzkumný potenciál.