p 2022

Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie

STUDNIČKA, Petr

Basic information

Original name

Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie

Name (in English)

Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy

Edition

5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Field of Study

50300 5.3 Education

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce

Keywords in English

gastronomy, professional qualifications, labor market

Links

CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, research and development project.
Změněno: 19/12/2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.

Abstract

V originále

Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.

In English

The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.