2022
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
STUDNIČKA, PetrZákladní údaje
Originální název
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
Název anglicky
Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
Autoři
Vydání
5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
50300 5.3 Education
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
Klíčová slova anglicky
gastronomy, professional qualifications, labor market
Návaznosti
CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, projekt VaV.
Změněno: 19. 12. 2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
Anglicky
The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.