Detailed Information on Publication Record
2022
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
STUDNIČKA, PetrBasic information
Original name
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
Name (in English)
Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
Authors
Edition
5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
50300 5.3 Education
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
Keywords in English
gastronomy, professional qualifications, labor market
Links
CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, research and development project.
Změněno: 19/12/2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
In English
The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.