p 2022

Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie

STUDNIČKA, Petr

Základní údaje

Originální název

Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie

Název anglicky

Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy

Autoři

STUDNIČKA, Petr

Vydání

5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Obor

50300 5.3 Education

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce

Klíčová slova anglicky

gastronomy, professional qualifications, labor market

Návaznosti

CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, projekt VaV.
Změněno: 19. 12. 2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.

Anotace

ORIG EN

V originále

Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.

Anglicky

The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.
Zobrazeno: 27. 11. 2024 21:32