p
		
		2022
			
	    
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
	    STUDNIČKA, Petr
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Základní údaje
	
		Originální název
		Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
	 
		
			Název anglicky
			Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
		 
			
				Vydání
				 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
			 
		
Další údaje
		
	
		
			Typ výsledku
			Vyžádané přednášky
		 
	
		
	
		
			Stát vydavatele
			Česká republika
		 
	
		
			Utajení
			není předmětem státního či obchodního tajemství
		 
	
			
		
			
				Organizační jednotka
				University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			 
		
		
			Klíčová slova česky
			gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
		 
		
			Klíčová slova anglicky
			gastronomy, professional qualifications, labor market
		 
				Návaznosti
				CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, projekt VaV. 
			 
			
			
				
					V originále
					Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
				 
				
					Anglicky
					The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.
				  
				Zobrazeno: 31. 10. 2025 13:17