p
		
		2022
			
	    
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
	    STUDNIČKA, Petr
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Basic information
	
		Original name
		Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
	 
		
			Name (in English)
			Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
		 
			
				Edition
				 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
			 
		
Other information
		
	
		
			Type of outcome
			Requested lectures
		 
	
		
			Field of Study
			50300 5.3 Education
		 
	
		
			Country of publisher
			Czech Republic
		 
	
		
			Confidentiality degree
			is not subject to a state or trade secret
		 
	
			
		
			
				Organization unit
				University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
			 
		
		
			Keywords (in Czech)
			gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
		 
		
			Keywords in English
			gastronomy, professional qualifications, labor market
		 
				Links
				CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, research and development project. 
			 
			
			
				
					In the original language
					Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
				 
				
					In English
					The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.
				  
				Displayed: 4/11/2025 16:57