2022
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
STUDNIČKA, PetrBasic information
Original name
Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
Name (in English)
Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
Authors
Edition
5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Requested lectures
Field of Study
50300 5.3 Education
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
Keywords in English
gastronomy, professional qualifications, labor market
Links
CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, research and development project.
Changed: 19/12/2022 08:34, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.