STUDNIČKA, Petr. Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie (Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy). In 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie. 2022.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Hodnocení trhu práce v oblasti gastronomie
Name (in English) Evaluation of the Labor Market in the Field of Gastronomy
Authors STUDNIČKA, Petr.
Edition 5. Národní platforma autorizovaných osob - tvorba a revize profesních kvalifikací z oblasti gastronomie, 2022.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 50300 5.3 Education
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) gastronomie, profesní kvalifikace, trh práce
Keywords in English gastronomy, professional qualifications, labor market
Links CZ.03.1.54/0.0/0.0/15_020/0013987, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Changed: 19/12/2022 08:34.
Abstract
Cílem projektu je podpora a doplnění systémových prvků, které umožňují prohlubování kompetencí dospělých v rámci dalšího vzdělávání v České republice.
Abstract (in English)
The goal of the project is to support and supplement system elements that enable the deepening of the competences of adults in further education in the Czech Republic.
PrintDisplayed: 20/5/2024 08:53