Detailed Information on Publication Record
2022
Ukrajinská kuchyně
STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ et. al.Basic information
Original name
Ukrajinská kuchyně
Name (in English)
Ukrainian Cuisine
Authors
Edition
2022
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
50300 5.3 Education
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomie, kuchyně, tradice, Ukrajina
Keywords in English
gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změněno: 4/6/2024 01:04, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem workshopu bylo popularizovat ukrajinskou kuchyni v návaznosti na akt agrese vojsk Ruské federace na Ukrajině.
In English
The aim of the workshop is to popularize Ukrainian cuisine following the act of aggression by the troops of the Russian Federation in Ukraine.