W
2022
Ukrajinská kuchyně
STUDNIČKA, Petr, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ, Zbyněk VINŠ, Jiří ZELENÝ et. al.
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Ukrajinská kuchyně
Název anglicky
Ukrainian Cuisine
Autoři
STUDNIČKA, Petr
, Lada POPL PETRÁNKOVÁ, Darina SVOBODOVÁ,
Zbyněk VINŠ
a
Jiří ZELENÝ
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50300 5.3 Education
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
URL
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomie, kuchyně, tradice, Ukrajina
Klíčová slova anglicky
gastronomy, cuisine, tradition, Ukraine
Změněno: 4. 6. 2024 01:04,
Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
ORIG
EN
V originále
Cílem workshopu bylo popularizovat ukrajinskou kuchyni v návaznosti na akt agrese vojsk Ruské federace na Ukrajině.
Anglicky
The aim of the workshop is to popularize Ukrainian cuisine following the act of aggression by the troops of the Russian Federation in Ukraine.
Zobrazeno:
22. 11. 2024 19:39