W 2022

Stolování v období baroka

STUDNIČKA, Petr

Základní údaje

Originální název

Stolování v období baroka

Název anglicky

Dining in the Baroque Period

Vydání

2022

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

50300 5.3 Education

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

baroko, culinaria, recept, stolování

Klíčová slova anglicky

baroque, culinaria, recipe, dining
Změněno: 19. 12. 2022 22:48, Ing. Petr Studnička, PhD.

Anotace

V originále

Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.

Anglicky

The aim of the workshop is to introduce the specifics of dining and contemporary recipes from the Baroque period.