2022
Stolování v období baroka
STUDNIČKA, PetrZákladní údaje
Originální název
Stolování v období baroka
Název anglicky
Dining in the Baroque Period
Autoři
Vydání
2022
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
50300 5.3 Education
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
baroko, culinaria, recept, stolování
Klíčová slova anglicky
baroque, culinaria, recipe, dining
Změněno: 19. 12. 2022 22:48, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.
Anglicky
The aim of the workshop is to introduce the specifics of dining and contemporary recipes from the Baroque period.