W
		
		2022
			
	    
Stolování v období baroka
	    STUDNIČKA, Petr
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Základní údaje
	
		Originální název
		Stolování v období baroka
	 
		
			Název anglicky
			Dining in the Baroque Period
		 
			
		
Další údaje
		
	
		
			Typ výsledku
			Uspořádání workshopu
		 
	
		
	
		
			Stát vydavatele
			Česká republika
		 
	
		
			Utajení
			není předmětem státního či obchodního tajemství
		 
	
			
		
			
				Organizační jednotka
				University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			 
		
		
			Klíčová slova česky
			baroko, culinaria, recept, stolování
		 
		
			Klíčová slova anglicky
			baroque, culinaria, recipe, dining
		 
			
			
				
					V originále
					Cílem workshopu je přiblížit specifika stolování a dobové recepty z období baroka.
				 
				
					Anglicky
					The aim of the workshop is to introduce the specifics of dining and contemporary recipes from the Baroque period.
				  
				Zobrazeno: 31. 10. 2025 13:17