KRPÁLEK, Pavel a Katarína KRPÁLKOVÁ KRELOVÁ. Příležitosti a rizika online výuky v terciárním vzdělávání jako operativních nástrojů organizace výuky za mimořádných situací. Online. In Hamarneh Iveta. Využití informačních technologií ve společnosti v dobách krize a každodennosti. Praha: VŠO v Praze, 2021, s. 53 - 63, 111, 119, 13 s. ISBN 978-80-7615-072-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Příležitosti a rizika online výuky v terciárním vzdělávání jako operativních nástrojů organizace výuky za mimořádných situací
Název česky Příležitosti a rizika online výuky v terciárním vzdělávání jako operativních nástrojů organizace výuky za mimořádných situací
Název anglicky Opportunities and Risks of Online Platform in Higher Education as Operational Instruments of Teaching Organization in Extraordinary Situations
Autoři KRPÁLEK, Pavel (203 Česká republika, garant, domácí) a Katarína KRPÁLKOVÁ KRELOVÁ (203 Česká republika).
Vydání Praha, Využití informačních technologií ve společnosti v dobách krize a každodennosti, od s. 53 - 63, 111, 119, 13 s. 2021.
Nakladatel VŠO v Praze
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50301 Education, general; including training, pedagogy, didactics [and education systems]
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW Odborná kniha s kapitolou a částmi zpracovanými autory
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-7615-072-0
Klíčová slova česky online výuka; distanční model učení; kvalita vzdělávání
Klíčová slova anglicky online teaching; distance learning; quality of educataion
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: prof. Ing. Pavel Krpálek, CSc., MBA, učo 29750. Změněno: 16. 1. 2023 17:31.
Anotace
Krizové situace ve společnosti přinášejí řadu neoddiskutovatelných negativních dopadů, ale tím že problémy z nich vyplývající mobilizují zdroje a potenciál lidí, v našem případě aktérů vzdělávání, prověří jejich kompetenční profil, flexibilitu a management změny. Výsledkem mohou být zkušenosti, využitelné pro další rozvoj systému vzdělávání, pro lepší profilaci studijních programů a také pro další vzdělávání pedagogických pracovníků.
Anotace anglicky
Crisis situations in society bring a number of indisputable negative impacts, but by the problems resulting from them mobilizing the resources and potential of people, in our case education actors, they will test their competence profile, flexibility and change management. The result can be experiences that can be used for the further development of the education system, for better profiling of study programs and also for the further education of teaching staff.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 00:16