2023
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
Autoři
Vydání
2023
Nakladatel
University College Prague
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Projekty výzkumu a vývoje
Obor
50704 Environmental sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management
Klíčová slova anglicky
drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management
Příznaky
Mezinárodní význam
Změněno: 3. 2. 2023 21:08, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.