x 2023

Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext

ZELENÝ, Jiří

Základní údaje

Originální název

Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext

Autoři

Vydání

2023

Nakladatel

University College Prague

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Projekty výzkumu a vývoje

Obor

50704 Environmental sciences

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management

Klíčová slova anglicky

drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management

Příznaky

Mezinárodní význam
Změněno: 3. 2. 2023 21:08, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.