x 2023

Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext

ZELENÝ, Jiří

Basic information

Original name

Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext

Authors

Edition

2023

Publisher

University College Prague

Other information

Language

English

Type of outcome

Projekty výzkumu a vývoje

Field of Study

50704 Environmental sciences

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management

Keywords in English

drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management

Tags

International impact
Změněno: 3/2/2023 21:08, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.