Detailed Information on Publication Record
2023
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
Authors
Edition
2023
Publisher
University College Prague
Other information
Language
English
Type of outcome
Projekty výzkumu a vývoje
Field of Study
50704 Environmental sciences
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management
Keywords in English
drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management
Tags
International impact
Změněno: 3/2/2023 21:08, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Abstract
V originále
Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.