ZELENÝ, Jiří. Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext (Sustainability in the preparation and consumption of food and beverages, its social and cultural context). University College Prague, 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition 2023.
Publisher University College Prague
Other information
Original language English
Type of outcome Research and development projects
Field of Study 50704 Environmental sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management
Keywords in English drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management
Tags International impact
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 3/2/2023 21:08.
Abstract
Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:40