x
2023
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Udržitelnost při přípravě a konzumaci pokrmů a nápojů, její sociální a kulturní kontext
Nakladatel
University College Prague
Další údaje
Typ výsledku
Projekty výzkumu a vývoje
Obor
50704 Environmental sciences
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
konzumace nápojů, konzumace pokrmů, příprava nápojů, příprava pokrmů, waste management
Klíčová slova anglicky
drink consumption, drink preparation, food consumptioon, food preparation, waste management
Příznaky
Mezinárodní význam
V originále
Projekt sestává ze tří oddělených částí a jeho hlavním cílem je vytvořit tři tematicky rozdílná interaktivní videa určená pro vzdělávání vysokoškolských studentů.
Zobrazeno: 1. 11. 2024 16:18